ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Lauro Verde Kft
Cégnév: Bogracsbolt.hu
Székhely címe: 1173 Budapest, Összefogás u. 36. 1 em 8.
Cégjegyzékszám: Cg 01-09-898625
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Statisztikai számjel: 14320064-4764-113-01

Adószám: 14320064-2-42
Bankszámlaszám : 10300002-10402190-49020013

Tárhely szolgáltató: Domainregisztácio Kft

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:
Cím: 1173 Bp. Összefogás u. 36. 1 em 8
Telefon: + 36 30 9772 889 (normál díjszabású)
E-mail: info@lauroverde.hu
Személyes átvétal: Hétfőtől-Péntekig 17:30-19:00

1 Általános tudnivalók

1.1 Jelen ÁSZF minden olyan adásvételre és szolgáltatás igénybevételre kiterjed, melyet Ön mint vevő a Bogracsbolt.hu webáruházból történő megrendeléssel kezdeményez. A Bogracsbolt.hu webáruházban történő vásárlás vagy megrendelés e-mailen vagy telefonon keresztül történik. Telefonon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket rögzítjük. Az ezt követő vásárlási folyamat és az arra érvényes feltételek az így leadott megrendeléseknél is megegyeznek az interneten leadott rendelések folyamataival és ezért jelen ÁSZF is egyaránt vonatkozik rájuk.

1.2 A Bogracsbolt.hu webáruházban böngészni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

1.3 Az áruházban található termékadatok, fotók, leírások a Lauro Verde Kft. tulajdonát képezik, ezért azok tömeges összegyűjtése, lementése, tárolása csak a Bogracsbolt.hu előzetes engedélyével lehetséges.

1.4 A megrendelés leadása után a megrendelés beérkezéséről visszaigazoló levelet küldünk a Vevőnek. A szerződés akkor jön létre, amikor levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon értesítjük Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja. Erre telefonon és elektronikus levélben is van mód a módosításra/törlésre. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, Bogracsbolt.hu elektronikusan iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.

1.5 A megrendelések teljesítési ideje: A raktárkészlet függvényében változik. 4 napnál későbbi teljesítés esetén tájékoztatjuk a vásárlót.

1.6 Árak: Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

2 Regisztráció, adatok védelme

2.1 A Vevő illetve rendelés adatokat a Bogracsbolt.hu webáruház védett, biztonságos adatbázisban tárolja, és megőrzi, azonban azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél, a megrendelés teljesítésében részt vesz (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat más célra semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Amennyiben a Vevő részéről írásbeli kérés érkezik a vevőadatok törlésére, akkor azokat a Bogracsbolt.hu webáruház adatbázisából törli. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.

2.2 Bogracsbolt.hu webáruház minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. Kézi adatmódosítást a Bogracsbolt.hu webáruház nem végez, kizárólag az Ön telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján. Ezért fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. Ez garantálja az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást.

3 Áruátvételi lehetőségek

3.1 Házhoz szállítás: A megrendelt termék(ek) otthonába/munkahelyére szállítjuk, így Ön időt és pénzt is spórolhat a mai felgyorsult világban. Ön dönt a kézbesítés helyszínéről: vagy a megadott címen vagy bármely átvételi helyen hozzájuthat küldeményeihez. 

3.2 Személyes átvétel: Lehetőség van személyes átvételre is! A termékek készlet szintjét minden esetben ellenőrizni kell ez esetben! Az előzetes egyeztetés történhet e-mail-en és telefonon keresztül is. Bemutatóterem: 1173 Bp. Összefogás u.36/8

4 Fizetési lehetőségek

4.1 Utánvétes fizetési mód: Házhoz szállítás esetén a futárszolgálatnak tud készpénzzel fizetni.

4.2 Előre utalás: A megrendelt árukat + szállítási költséget előre utalással is ki tudja egyenlíteni. Így Önnek nem kell arra figyelnie, hogy a csomag átvételkor elegendő készpénz legyen. Az utaláshoz szükséges adatokat e-mailen keresztül küldjük. Ez csak abban az esetben történik meg, ha a termék készleten van. Ellenkező esetben e-mailen vagy telefonon keressük Önt a termék várható beérkezés időpontjával kapcsolatosan.

4.3 Személyes átvétel esetén: A kártyás fizetési mód jelenleg nem megoldott, csak előre utalással vagy készpénzzel van lehetőség vásárolni.

5 Levelezés, vélemények, panaszkezelés

A virtuális áruház működésének és kiszolgálásának sikere a célunk. Ennek kialakításában, felmérésében leginkább a vevők segíthetik munkánkat, ezért is biztosítottunk lehetőséget e-mailes kapcsolatra. Így folyamatosan figyelemmel tudjuk kísérni pozitív és negatív véleményüket, a termékekkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igényeiket, esetleges reklamációikat. E-mail címünk: info@lauroverde.hu .Reméljük, hogy áruházunk választékával, valamint szolgáltatásaival elégedett lesz, és további érdeklődésére számíthatunk.

6 Elállás joga

6.1 Felhívjuk figyelmét, hogy a fogyasztó az elállási joga gyakorlása előtt a terméket csak annak jellege, tulajdonságai, és működése megállapításához szükséges mértékben használhatja. Az ezt meghaladó használatból eredő értékcsökkenést elállási joga gyakorlását követően köteles megtéríteni Bogracsbolt.hu-nak.

6.2 A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre. A Bogracsbolt.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a Vásárlóinknak saját költségén kell gondoskodnia és az elállás bejelentésétől számított legkésőbb 14 napon belül visszaküldeni saját költségén Bogracsbolt.hu részére ( 1173 Bp. Összefogás u. 36/8) Kérjük, az elállással érintett terméket utánvétellel ne küldje vissza részünkre, utánvétes csomagokat cégünk nem vesz át.

6.3 Az áru ellenértékét az elállásról való tudomásszerzést követő 14 napon belül fizetjük vissza, azzal a feltétellel, hogy a visszafizetésig a terméket vevő az Bogracsbolt.hu részére visszajuttatja. Addig az időpontig ugyanis a Bogracsbolt.hu a vételár visszafizetését visszatarthatja. A teljes vételár visszafizetése azonos fizetési móddal történik, mint ahogy a vételár a megrendeléskor kiegyenlítésre került a Bogracsbolt.hu részére, illetve igény szerint átutaljuk a vevő által megadott bankszámlára.

6.4 Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben jelezni az info@lauroverde.hu e-mail címre, határidőn belül.

Csomagját gondosan kibéleljük, de törékeny termékek esetén, a nem rendeltetésszerű szállítás során, a terméket kár érheti! A mi felelősségünk a csomag iránt addig tart míg feladjuk, amint átveszi a megrendelését, onnantól kezdve sem a Szállítót, sem Webáruházunkat semmilyen kötelezettség nem terheli!

7 Vásárlói vélemények, reklamáció

Köszönettel fogadunk minden vásárlói visszajelzést, amit elsősorban az info@lauroverde.hu címre várunk e-mailben. Amennyiben szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban nem elégedett, és reklamációt szeretne eljuttatni hozzánk. Megteheti ezt e-mailben az ügyfél szolgálatunk részére eljuttatva. Minden panaszt kivizsgálunk és az e-mailben küldött reklamációkra igyekszünk 1 munkanapon belül írásos választ küldeni. Tájékoztatjuk Önt, hogy amennyiben nem ért egyet cégünk válaszával, melyet panaszára adtunk az alábbi hatóságokhoz fordulhat: Békéltető testületi eljárás kezdeményezéséhez az Ön lakóhelye szerinti illetőségű Békéltető Testülethez, vagy cégünk székhelye szerinti Békéltető Testülethez:

Budapesti Békéltető Testület Címe:

1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Európai Unio ingyenes online elektronikus kereskedelmi panaszkezelési felületét is használhatja (ODR Platform)

Regisztrációt követően itt tudja online bejelenteni panaszát: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Panaszbejelentés Fogyasztóvédelmi Hatósághoz:

Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség 1052 Budapest, Városház u. 7. Postacím: 1364 Budapest, Pf.: 144.

9.Amennyiben a Szolgáltató (LauroVerdeKft) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő pl “0” vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Partner elállhat vásárlási szándékától!

10.A Bogracsbolt.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és

tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

 Jelen ÁSZF 2017. március 15.-től érvényes.